Vuoden 2021 suosituimmat tuotteet

Tähän artikkeliin olemme koonneet ValaisinMarketin suosituimpia tuotteita vuodelta 2021 kategorioittain. Bonuksena mukaan pääsivät myös asiakaspalvelun Kaisan kodin suosikit ja Annen mökin valaisimet.

Artikkelin kansikuvassa on Hope-riippuvalaisin

Suosituin valaisin vuonna 2021:

Aava-riippuvalaisin, emmekä ihmettele tätä. Aava-riippuvalaisin edustaa erittäin suosittua boho-sisustustyyliä. Se on bambusta valmistettu riippuva kattovalaisin, joka sopii vähäeleisyydellään moneen kotiin.

Luonnonmukaisten materiaalien suosio näkyi viime vuonna. Myös riippuvalaisimet nousivat selkeästi erityiseen suosioon. ValaisinMarketissa on erittäin laaja valikoima riippuvalaisimia ja ne sopivatkin erilaisten tuotteiden ansiosta moneen paikkaan.

Aavan lisäksi suuren suosion tässä kategoriassa saikin Waddon-24 ja Hope-riippuvalaisin.

Lampunvarjostimet

Lampunvarjostimissa suosituimpana tyylisuuntana olivat kruunuvarjostimet. Nyt koteihin haettiin eloisuutta, mutta tyylikyyttä, ripauksella ylellisyyttä.

Tämän kategorian suosituin tuote oli Ella kerman värisenä, sekä hyvänä kakkosena Olga. Mutta suosittuja varjostimia oli paljon muitakin. Tässä kategoriassa podiumille nousivat myös Jill-L, Jill 32 ja Ellen-40. Näissä tuotteissa korostuu erityisesti edullinen hinta.

Kohdevalaisimet

Tässä kategoriassa suosituimpia tuotteita olivat Benita-3 (poistunut valikoimasta, Metis-3 valkoinen ja Metis-1 valkoinen. Kohdevalaisin on hyvä ja käytännöllinen yleisvalon tuoja. Kohdevalaisimet ovat myös erinomaisia silloin kun halutaan valaista tietty esine, kohta tai muu sellainen.

Metis-sarjaan kuuluva Metis-3P -kohdevalaisin, valkoinen
Metallinen spottivalaisin, värinä kromi. Kupu etsattua lasia. Kohdevalaisin jossa on kolme valopistettä.
Benita-sarjaan kuuluva Benita-3 -kohdevalaisin, joka on poistunut valikoimasta.
Metallinen spottivalaisin, värinä valkoinen ja kromi. Kohdevalaisin jossa on yksi valopiste.
Metis-sarjaan kuuluva Metis-1 -kohdevalaisin, valkoinen

Plafondit

Suosituimpia plafondeja olivat Aaria-40 (poistunut valikoimastamme), Nubis-40 ja Sermo-30 (poistunut valikoimasta). Plafondien suosio jatkuu vuodesta toiseen. Ne ovatkin erittäin näppäriä valaisimia esimerkiksi tilaan, jossa kattovalaisimen alta pitää päästä liikkumaan.

Nubis-40 -plafondi

Tämän kategorian valaisimet mielletään usein myös hillittyinä ja eleettöminä, mutta mitä vielä. Plafondeja löytyy jokaiseen makuun hillittyinä ja enemmän koristeltuina. ValaisinMarketin plafondeista on myös näppärä vaihtaa itse polttimo – vaihtamatta koko valaisinta!

Lamput

Olemme määritelleet jokaisella valaisimelle suositellut polttimot. Tämän tarkoitus on tehdä sopivan lampun valinta helpommaksi.

Automaation sijaan ValaisinMarketissa suositukset tekee ihminen, joka on nähnyt tuotteen ja tuntee sen ominaisuudet. Tämä on tärkeää, sillä toiset valaisimet ovat sellaisia, että vain tietyn malliset lamput voivat edes mahtua siihen; asia, jota automaatio ei voi tietää. Esimerkkinä hieman alempaa löytyvä Candice-biljardivalaisin, johon ei ole mahdollista asentaa kuin kynttilälamput; E14-kantaisen pallolampun kanta olisi toki sopiva, mutta varjostin ei enää menisi paikoilleen.

Iloksemme tämä onkin helpottanut asiakkaidemme elämää ja melkein jokaisen ostetun valaisimen mukana meneekin myös siihen sopivat polttimot.

Vuoden 2021 ValaisinMarketin omat valinnat

Asiakaspalvelun Kaisa valitsi oman kotinsa ruokapöydän ylle Betsy-4-biljardivalaisimen.

Riippuva kattovalaisin. Biljardivalaisin on metallinen ja sen väri on tummanruskea. Koristeena neljä pullon muotoista lasikupua. Valaisin on 90 cm pitkä.

Mutta melko pian fiiliskuvauksen jälkeen, mieli muuttui ja valasimeksi vaihtui Candice-biljardivalaisin.

Candice-biljardivalaisin

Olohuoneeseen Kaisa on valinnut Nora-riippuvalaisimen. Sen kuusi lampunkantaa varmistavat, että valon määrä on muutettavissa tilanteeseen sopivaksi eri tehoisin lampuin.

Tumman ruskea ryhmävalaisin messinkisin yksityiskohdin olohuoneen kattovalaisimena.

Keittiön saarekkeen ylle valittiin ensin Joan-3, mutta nykyään saarekkeen valaisee Zelda-riippuvalaisin.

Kuvassa aikaisempi valaisin Joan-3.

Asiakaspalvelun Anne taas on mökilleen valinnut:

Ruokapöydän ylle on valikoitunut Iisakki-3-biljardivalaisin. Tämä näyttävä teollisuushenkinen valaisin kerää varmasti katseet ja usean valopisteen ansiosta antaa myös runsaasti valoa pitkän ruokapöydän ylle.

Ovien yläpuolella Annen mökillä on valoa tuomassa Lumo-2-kohdevalaisimet.

Makuuhuoneista Annella löytyvät Sella-40-plafondit. Tämä onkin erittäin kaunis ja herkkäkin ornamenttikuvionsa ansiosta!

Neliön muotoinen lasinen plafondi. Kattoplafondi jossa on kolme valopistettä. Koristeena musta ornamenttikuvioitu ruudukko.

Eteiseen Anne on valinnut monikäyttöisen Geta-kattovalaisimen. Tämä on valaisin, joka ei varmasti jää vierailtasi huomaamatta!

Tässä vielä kaikki ValaisinMarketin vuoden 2021 suosituimmat valaisimet ja varjostimet:

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *