Tietoa meistä

Mikä on ValaisinMarket.fi?

ValaisinMarket.fi on suomalainen valaisinverkkokauppa, jonka varasto ja tuotteet ovat Suomessa. Tavoitteemme on luoda verkkokauppa, josta valaisinten hankkiminen kotiin on helppoa.

Kaikki ValaisinMarketin valikoimaan kuuluvat tuotteet ovat samalla varastolla, eli kun teet tilauksen, lähtevät tilaamasi tuotteet matkaan samalla kertaa samasta paikasta.

ValaisinMarket.fi on nopean toimituksen verkkokauppa; valtaosa tilauksista lähtee matkaan viimeistään seuraavana arkipäivänä, monesti jopa jo samana päivänä! Näin et joudu turhaan odottelemaan, vaan saat tuotteesi pikapikaa.

Helppouteen olemme panostaneet myös valaisinten osalta: olemme pyrkineet luomaan valikoiman, josta löytyy ainoastaan helposti asennettavia valaisimia, joissa on paitsi kunnollisen kokoiset kattokupit, myös pistokkeet valmiiksi asennettuna. Tämä tekee asennuksesta helppoa, nopeaa ja turvallista.

ValaisinMarket on panostanut myös siihen, että tuotteista löytyy reilusti kuvia ja tietoa. Myös videoita löytyy niin tuotteista kuin asentamisestakin. Jos jokin kaipaamasi tieto puuttuu, kysy vain, niin selvitämme asian.

Kotisi on uniikki, ja toivomme, että löydät meiltä teidän persoonaan sopivat valaisimet ja varjostimet!

Ruskea pöytävalaisin jonka materiaali on puu sekä keraaminen koriste hiiri.

Yrityksen tiedot

Nimi: WattWeGot Oy
Y-tunnus: 2715010-5

Yhteystiedot löydät täältä ↗

Olohuoneen sisustus, jossa on valkoinen Jill-40 riippuvalaisin sekä valkoinen Solina pöytävalaisin.

“Miksi yrityksen nimi on WattWeGot Oy?”

Yrityksen nimi juontaa juurensa vuoteen 2015, jolloin aukaisimme valaisimiin erikoistuneen valaisinverkkokaupan, joka toimi osoitteessa WattWeGot.com.

2018 tuli vastaan se fakta, ettei kauppamme ollut teknisesti asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla palveleva, ja päätimme uudistaa koko kaupan kertaheitolla.

Samalla päädyimme siihen, että myös nimi vaihdettaisiin, jotta se kuvastaisi paremmin sitä, keitä varten kauppamme on olemassa: suomalaisia kuluttajia, jotka haluavat hankkia valaisimet kotiinsa vaivattomasti.