Tietoa meistä

Asiakaspalvelun tiedot löydät täältä.

ValaisinMarketin lyhyt historia

Marraskuussa 2015 aukesi valaisinverkkokauppa WattWeGot.com. Halusimme tarjota verkkokaupan, joka on erikoistunut valaisimiin, ja jossa tuotetietoihin sekä kuviin on panostettu. Kaikista tuotteista on ilmoitettuna tuotetiedoissa kaikki mitat ja tiedot, mitä olemme keksineet tarpeellisiksi, ja joita asiakkaamme ovat kyselleet ja kaivanneet. Tuotekuvat otamme itse, ja niitä on useampi kuin yksi per tuote.

Tuotetiedot ja kuvat olivat kunnossa, mutta 2018 oli selvää, että verkkokauppamme vaati kipeästi suurempaa teknistä korjaamista. Uudistusta suunnitellessa uusiksi meni myös nimi. Päädyimme nimenvaihtoon, sillä aiempi nimi, vaikkakin siitä kovasti pidämme edelleen, on hieman hankala. Uuden nimen halusimme korostavan sitä, että olemme suomalainen verkkokauppa, ja että meiltä tavaraa löytyy; siispä valintamme oli ValaisinMarket. Olemme toistaiseksi vain verkossa, mutta koimme, että market kuvaa sitä, mitä me olemme: meiltä saat kotiisi sopivat valaisimet suoraan hyllystä ilman pitkää odotusaikaa.

Ajatuksemme on kuitenkin sama, kuin aloittaessamme 2015: helposti käytettävä verkkokauppa, josta saa helposti ja turvallisesti asennettavat valaisimet nopealla toimituksella. Se oli missiomme, ja tähän asti olemme pärjänneet aika kivasti: valtaosa tilauksista lähtee matkaan viimeistään seuraavana arkipäivänä, usein jopa samana päivänä. Tästä emme aio poiketa jatkossakaan!

Myös tuotteiden esittelyyn panostetaan myös jatkossakin. Kuvia on tuotteistamme enemmän kuin yksi, jotta saisitte mahdollisimman selkeän käsityksen tuotteen ulkonäöstä. Valkoisen taustan lisäksi tuotteet on kuvattu värillistä taustaa varten, kun harvemman kotona on täysin valkoisena hehkuvat seinät. Lisäksi osasta tuotteista löytyy video auttamaan hahmottamisessa.

Kaikki tuotekuvat otamme itse, joka tarkoittaa sitä, että olemme nähneet jokaisen myytäväksi tulleen tuotemallin. Kuvausprosessin aikana tuotteesta otetaan mittoja ja määritellään, millaiset polttimot siihen parhaiten sopivat niin ulkonäöllisesti kuin teknisestikin. Näin saat tuotesivulla valittua valaisimeen sopivat polttimot heti mukaan, jotka paitsi sopivat, mutta myös viimeistelevät valaisimen ulkonäön.

Toivottavasti koette, että olemme näissä tavoitteissamme onnistuneet. Kuulemme mielellämme palautetta, sillä sen avulla saamme muutettua kauppaamme teille sopivammaksi.

Yrityksen tiedot
Nimi: WattWeGot Oy
Y-tunnus: 2715010-5
Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@valaisinmarket.fi