Seinävalaisimen tuunaaminen omaan kotiin sopivaksi

Toisinaan voi tuntua siltä, ettei täydellistä valaisinta löydy niin sitten millään. Meistäkin tuntuu välillä siltä, ja silloin vaaditaan vähän luovuutta! Asiakaspalvelun Kaisa tarvitsi eteiseen seinälamput, ja kun sopivia ei löytynyt hyllystä, oli seinävalaisimen tuunaaminen edessä.

Täydellisen valaisimen löytäminen voi joskus olla haastavaa, ja toisinaan jopa tuskastuttavaa. Silloin kannattaa miettiä, että olisiko mahdollista muokata valaisin omanlaiseksi. Näin Kaisa toteutti projektinsa:

Halusin eteiseemme tapetista erottuvat ja näyttävät seinävalaisimet, jotka eivät kuitenkaan olisi liian massiiviset. Rungon väriksi valikoitui kulta. Maalaaminen spray-maalilla on helppo ja nopea tapa muuttaa valaisimen ilmettä, joten runko maalattiin sillä. Seuraavaksi esittelen, millaisen muutoksen tein Sointu-seinävalaisimeen (poistunut valikoimasta) saadakseni täydellisen loppusilauksen eteiseen!

Sointu on väriltään valkoinen seinävalaisin ja pinta on matta, joten muutosten aloittaminen oli helppoa.

Irrotin valmiiksi kiinnitetyt kristallit ja seinäkiinnikkeen, ja suojasin sähköosat sekä johdon huomattavan tyylikkäällä teipillä. Muita esivalmisteluita ei tarvittu, paitsi tietysti maalaustason suojaaminen. Näiden kuvien jälkeen kuvaaminen unohtui, joten jatkaakaamme sanallisesti….

Rungon väriksi valitsin ylellisen kullan. Yksi kerros maalia runkoon, holkkiin sekä kiinnitystappien ruuveihin, ja voilà, valmis! Tai, kuivumisen jälkeen valmis, mutta onneksi spray-maali kuivuu nopeasti.

Sointu-seinävalaisimeen kuuluu kirkkaat kristallit, mutta niiden takaisin sovittelun jälkeen oli todettava, että tämä vaatii mustat kristallit.

Soinnun välikytkinjohdot ovat valkoiset, mutta halusin johtojen sulautuvan tummaan seinään paremmin. Näin ollen johdot vaihdettiin mustiin.

Viimeisenä loppusilauksena upeat, samettiset, tumman violetit Estelle-kruunuvarjostimet (poistunut valikoimasta) ja lopputulos on tässä:

Aika upea, vai mitä 🙂 Miten sinä muokkaisit Sointu-seinävalaisimen kotiisi täydelliseksi?

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *