Tuotteiden vaihto/palautus

ValaisinMarket tarjoaa tuotteille ilmaisen vaihto/palautusoikeuden 30:n päivän ajan. Huomaathan, että tämä ei koske mallikappaleita eikä 2-laatuisia tuotteita. Näiden tuotteiden palautuksesta perimme 8,90 € suuruisen palautusmaksun. Tuotteilla, joihin on tehty asiakkaan pyynnöstä muutostöitä, ei ole lainkaan palautusoikeutta.

Toimi näin:

Täytä tilauksen mukana tullut palautuslomake ja pakkaa se tuotteiden mukaan. Jos lomaketta ei tullut tai se on hukassa, voit tulostaa uuden täältä. Voit olla palautuksesta myös etukäteen yhteydessä sähköpostitse.

Kirjaa paketin päälle palautusosoitteeksi WattWeGot Oy, Santaloukontie 251, 66400 Laihia.

Valitse palautustapa toimitustapasi mukaan:

DB SCHENKER-PALAUTUS

1. Vie paketti DB Schenker toimipisteeseen. Ota alkuperäisen lähetyksen lähetystunnus mukaan; se nopeuttaa asiointia. Samalla lähetystunnuksella pystyt seuraamaan myös palautuksen etenemistä.

POSTI-PALAUTUS:

1. Mene osoitteeseen https://www.posti.fi/henkiloasiakkaat/palautapaketti/ ja syötä tilauksesi lähetystunnus.

2. Kirjoita saamasi Helposti-tunnus paketin päälle osoitetietojen kanssa.

3. Vie paketti haluamaasi Postin pisteeseen.

Lisätietoa Postin palautuksesta saat heidän sivuiltaan.

Ota aina kuitti talteen. Tämä toimii todistuksena palautuksesta, mikäli paketti meneekin matkalla hukkaan. Kuitissa olevan lähetystunnuksen avulla voit myös seurata paketin kulkemista, joten näet myös, milloin palautuksesi on meille saapunut ja vaihdon/palautuksen käsittely alkaa.