Tuotteiden vaihto/palautus

ValaisinMarket tarjoaa tuotteille ilmaisen vaihto/palautusoikeuden 30:n päivän ajan. Huomaathan, että tämä ei koske mallikappaleita eikä 2-laatuisia tuotteita. Näiden tuotteiden palautuksesta perimme 8,90 € suuruisen palautusmaksun.

Vaihtaaksesi/palauttaaksesi tuotteen toimi seuraavasti:

  1. Täytä tilauksen mukana tullut lomake (jos ei löydy, tulosta uusi täältä) ja pakkaa se tuotteiden mukaan. Voit olla palautuksesta myös etukäteen yhteydessä sähköpostitse, jolloin tulostettua palautuslomaketta ei tarvita.
  2. Mene osoitteeseen https://www.posti.fi/henkiloasiakkaat/palautapaketti/ ja syötä lähetystunnus, jolla paketti sinulle lähetettiin.
  3. Kirjoita saamasi Helposti-tunnus paketin päälle osoitetietojen kanssa. Palautusosoitteemme on: WattWeGot Oy, Santaloukontie 251, 66400 Laihia
  4. Vie paketti haluamaasi Postin pisteeseen. Voit varata palautuksen pakettiautomaatin kautta Postin sivuilta samalla, kun haet Helposti-tunnuksen. Lisätietoa pakettiautomaatin kautta palauttamisesta löydät täältä.
  5. Ota kuitti talteen. Tämä toimii todistuksena palautuksesta, mikäli paketti meneekin matkalla hukkaan. Kuitissa olevan lähetystunnuksen avulla voit myös seurata paketin kulkemista, joten näet myös, milloin palautuksesi on meille saapunut ja vaihdon/palautuksen käsittely alkaa.