Mustat kattovalaisimet

Näytetään kaikki 78 tulosta

Näytetään kaikki 78 tulosta

Mustat kattovalaisimet tuovat kotiisi tyylikästä kontrastia

Musta on klassikko ihan syystä. Se on viileä ja dramaattinen, mutta samaan aikaan asiallinen ja viestii hyvästä mausta. Mustat kattovalaisimet ovatkin erinomainen tapa tuoda kotiisi juuri näitä ominaisuuksia.

Millaisia mustia kattovalaisimia löytyy

Erilaisia mustia kattovalaisimia löytyy monista eri valaisinryhmistä. Olipa sinulla etsinnässä musta riippuvalaisin, musta kattokruunu tai musta kohdevalaisin, on valikoimastamme helppo löytää tarkoitukseesi sopiva valaisin.

Minkä tyylistä valaisinta etsit?

Jos hakusessa onkin valaisintyypin sijaan enemmän jonkinlainen valaisintyyli, on niitäkin helppo löytää mustana ValaisinMarketista. Kategoria-järjestelmän avulla löydät helposti mustat valaisimet kattoon, jotka ovat tyyliltään erikoisia, pelkistettyjä, moderneja, romanttisia, skandinavisia tai teollisuushenkisiä.

Mustien valaisimien materiaalit

Tyypillisin materiaali, josta musta kattovalaisin on valmistettu, on metalli, mutta muitakin löytyy: on esimerkiksi kankaisia ja puisia valaisimia, joiden väri on musta.

Päämateriaalien lisäksi valaisimista löytyy niin yksityiskohtia niin kristalleista, kivestä kuin lasistakin, jotka tuovat valaisimiin oman säväyksensä. Pienillä yksityikohdilla luotkin kotiisi aivan uniikkeja sisustusratkaisuja.

Hanki oikeanlaiset polttimot samalla helposti

Myös mustat kattovalaisimet kaipaavat kaverikseen oikeanlaisia poilttimoita.  ValaisinMarketista hankit helposti valaisimeen sopivat polttimot, sillä olemme lisänneet jokaiseen tuotteeseen siihen yhteen sopivat polttimot. Meillä suositukset antaa ihminen, ei robotti, ja suositukseen vaikuttaa esimerkiksi valaisimen kanta, polttimon paikka (mikä mahtuu fyyysisesti), mitä vaatimuksia varjostin asettaa polttimolle sekä myös se, mikä polttimo valaisimessa näyttää hyvältä.

Uutiskirje

Asiakaspalvelu

Lähetä viestiä osoitteeseen:
asiakaspalvelu@valaisinmarket.fi