Maadoittamattoman pistokkeen asentaminen valaisimeen

Kattopistokkeen voit helposti asentaa valaisimeen itse. Tällä asennusvideolla näytämme yksityiskohtaisesti, miten valaisimen pistoke asennetaan maadoittamattomaan pistokkeeseen. Maadoitetun pistokkeen asennus tapahtuu samalla logiikalla: saman väriset johdot asennetaan vastakkain.

Asennusohjeet:

  1. Tarkista, että sokeripalan ruuvit ovat auki siltä puolelta, johon pistoke tulee, ja kunnolla kiinni valaisimen päästä.
  2. Aseta pistokkeen johdot sokeripalan koloihin. Saman väriset vastakkain. Värit saattavat hieman vaihdella, tätä ei tarvitse säikähtää. Sinisen tilalla saattaa olla harmaa johto, ruskean tilalla musta.
  3. Kiristä molemmat ruuvit.
  4. Valmis! Valaisimen voi nyt asentaa turvallisesti kattopistorasiaan.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *