Mitä tarkoittaa pallolamppu ja pallolamppukiinnitys?

Pallolamput 

Pallolamppu tarkoittaa polttimoa, jonka kupu osa on pieni ja pallon muotoinen. Pallolamppua on saatavilla sekä E14- että E27-kantaisena, eli sekä pienellä että isolla kannalla. Pallolampusta käytetään myös nimitystä mainoslamppu. Pallolampun halkaisija on n. 4,5 cm ja korkeus n. 7,2 cm. Mitat vaihtelevat hieman tuotteittain.

Pallolamppujen yhdistäminen valaisimiin

Kuten muutkin polttimot, pallolamput ovat yhdistettävissä mihin tahansa valaisimiin, joihin sopii kierrekantainen lamppu, kannan koosta riippuen joko E14- tai E27-kannalla.

Valaisimien muoto ja ulkonäkö on määrittävä tekijä sen suhteen, millainen polttimo valaisimeen kannattaa valita, sillä kaikki polttimot eivät välttämättä joko fyysisesti sovi valaisimeen tai sitten valaisin pääsee parhaiten oikeuksiinsa juuri tietynlaisella polttimolla.

Jotta saisit mahdollisimman helposti sopivat polttimot valaisimiin, on jokaiselle tuotteelle määritelty lamppuehdotukset, jotka löydät tuotesivun kohdasta ”Suositellut lisätuotteet”.

Pallolamppu sopii erinomaisesti esimerkiksi seuraaviin valaisimiin:

Mitä se sitten tarkoittaa, kun varjostimessa on pallolamppukiinnitys?

Osassa varjostinvalikoimastamme on ilmoitettuna kiinnitysmuodoksi pallolamppukiinnitys. Tämä tarkoittaa, että varjostin kiinnitetään lampunjalkaan siten, että se vain painetaan lampun päälle. Esimerkiksi Fashion-24 -lampunvarjostin on varusteltu pallolamppukiinnityksellä, ja se voidaan yhdistää sekä E14- että E27-kantaiseen lampunjalkaan.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *